W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Főkategória

Utcára ítélve

Továbbra is utcán alszanak a hencidai család felnőtt tagjai, akiknek elárverezte házukat az önkormányzat közalapítványa. A gyerekeket a szomszédok el tudták szállásolni éjjelre.

Vágólap01

Utcára kerülésük óta folyamatosan keresik a megoldást, hogy életük visszatérhessen a régi kerékvágásba. A négy gyermek és négy felnőtt előtt egyelőre két lehetőség rajzolódik ki: egy 400 kilométerre fekvő településen fogadná őket az anyaotthon, hacsak nem találnak házat, amit részletfizetéssel meg tudnának vásárolni Hencidán vagy környékén.

A helyi polgármester felajánlotta segítségét a családnak: 30 000 forintért biztosít számukra egy kisbuszt, ami elviszi őket az ország másik végébe.

Korábban megjelent írásunk után szerkesztőségünket megkereste egy magánszemély, aki anyagi segítséget nyújtana a családnak. A lehetőségek mérlegelése még tart, de nem szívesen hagynák hátra a települést, hogy bizonytalan jövőképpel fél magyarországnyi utat megtéve elköltözzenek.

Comments are closed.

Videó