W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Csorel, Dzsukel

Újpestiek és diósgyőriek együtt nyújtottak segítő kezet [amigeleken]

Lakatos Lászlónak, a Diósgyőr ifjú titánjának néhány hónapja ideiglenesen fel kellett hagynia a labdarúgással, mert a bal felkarjában egy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak. Már jobban van, lábadozása alatt keresték fel a Polgár Alapítvány az esélyekért, az UTE Baráti Kör, és az amigeleken.hu képviselői.

lakatos_laszlo_foto_eszakhirnok_szabo_krisztian

Lakatos László
Fotó: Szabó Krisztián – északhírnök

Laci túl van egy sikeres műtéten, melynek során a daganat mellett a bicepszének egy részét is el kellett távolítani. Az elmúlt héten tudta le a 3. kemoterápiás kezelést, de vár még rá három további kezelés.

Laci néhány hónapja érezte, hogy valami nincs rendben, hiszen az akaratereje, az elszántsága mit sem lankadt, mégsem jöttek a gólok, nem tudta az elvégzendő munkát olyan intenzitással végezni, mint ahogy szerette volna. Most eltökélt vágya, hogy az év végén edző segítségével elkezdje az erőnléti edzéséket, hogy minél előbb visszanyerje az erejét.

Az UTE Baráti Kör és az amigeleken.hu 180.000 Ft-os támogatást vitt Lacinak – reményeik szerint ez nagyban hozzá fog járulni ahhoz, hogy Laci mielőbb meggyógyuljon és visszatérjen a pályára. A diósgyőri csatár egy meglepetést is kapott: Borsche Gábor, az UTE Baráti Kör elnöke egy az Újpest labdarúgói által dedikált labdát adott át neki. Laciról sokan tudják, hogy a DVTK mellett az Újpest a kedvenc magyar csapata.

lakatos_laszlo_foto_amigelunk+


A Polgár Alapítványt Polgár András üzletember hozta létre azzal a céllal, hogy magánvagyonából támogassa a hátrányos helyzetű roma gyerekek tehetségének fejlesztését, esélyteremtését. Az alapítvány Futball tehetség programja 5 évvel ezelőtt indult, több száz települést, iskolát, cigány nemzetiségi önkormányzatot, civil szervezetet szólítottak meg. A mélyszegénységben, szegregált körülmények között élő 10-12 éves tehetségeket olyan helyekre mobilizálták (iskolába, egyesületbe), ahol a tehetségüknek leginkább megfelelő szolgáltatást kaphatják. Segítségükkel (ösztöndíj, mentorálás) harmincnégy fiatal nyert felvételt vezető utánpótlás csapatokba, futballakadémiákra. Lacit négy éve támogatják.

A teljes cikk itt olvasható.

Forrás: amigeleken

 

Comments are closed.

Videó