W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Prikezsia

Pásztor már hazudik is

Pásztor Albert immár érti korábbi mondatait. Szerinte félreérthetők voltak. Szerintünk dehogy. Most meg még hazudik is egy facebook bejegyzésben:

„A mi városunkban fájdalmasan sokan vannak azok, akik a szociális feszültségeket etnikai okokkal magyarázzák. Én ezt soha nem osztottam, de be sem dughatom a fülem, amikor hallom ezeket a véleményeket.”

Akkor ez mi a hétméteres dereglye, ha nem etnikai magyarázat?

„Azt nyugodtan kijelenthetjük, hogy a közterületi rablások elkövetői cigány emberek. Igazából Miskolcon legfeljebb pénzintézetet vagy benzinkutat rabol ki magyar, minden más rablás viszont az ő részük.” (P.A. 2009)

És már sajnálja is szavait, persze úgy kér bocsánatot, hogy közben szemenköpi a romákat: „EGYFELŐL mélységesen sajnálom, ha bárkit is megbántottam volna, semmi ilyesmi nem állt és nem áll a szándékomban.” […] „Azt sem tagadhatjuk, hogy a cigány honfitársaink egymás közötti vitái, összecsapásai is sok esetben hatnak negatívan a környezetükben élő nem romákra.”

És jó magyar politikushoz méltón azt gondolja, hogy a vitának akkor van vége, amikor ő akarja: „Egyszersmind deklarálni szeretném, hogy 2009-es mondataim értelmezését ezzel a bejegyzéssel a magam részéről lezárom.”

Jövőképével viszont messzemenően egyet tudunk érteni.

„Mint Miskolc polgármestere, visszaadom a város irányítását a miskolciaknak, helyreállítom a demokráciát, fejleszteni fogom és élhetővé teszem a városunkat és meg fogom védeni Miskolc polgárait, a békéjüket és vagyontárgyaikat a fenyegető elemektől. Ebből nem fogok engedni!”

Javasoljuk, hogy tevékenységét kezdje a számozott utcákban, ahol a város kitelepítési tervei szerint most több száz helyi polgárt akarnak elűzni otthonaikból.

sárközi

Kapcsolódó cikkek:

Kitelepítés: Miskolc válasza a nyomorra

Cigánylicit

[Tamás Attila] Akik élni akarnak

Vissza a gettóba – Miskolc kisöpri a fészekrakókat [MaNcs]

 

Comments are closed.

Videó