W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Dzsukel

Külföldiügynök blogja #1 – Amerikába mentünk

A békaemberek szerint idegen érdekeket kiszolgáló ügynökképzésre mentem Amerikába. Az idegen érdek programban (IÉP) kisebbségi ügyekkel foglalkozó civilek közösség- és hálózatépítést, érdekérvényesítést, hatékony kampányszervezést tanulhatnak amerikai civilszervezetektől a gyakorlatban, és szakemberektől a padban.

Talán még a CIA is megpróbál majd beszervezni. Addig mindenesetre leírom, hogy mit gondolnak az üveghegyen túl a civilekről, milyen módszerekkel dolgoznak a szervezetek, kiket és hogyan érnek el, hogyan mozgósítanak. Ez például érdekes lehet a meneteseknek is, hátha egyszer nem lesz elég normatíva a vonulásra.

chichago

Az amerikai kormány és civil szervezetek programjában (hoppá! itt együtt dolgoznak ezek)  22 civil nyert ösztöndíjat Bulgáriából, Romániából, Szlovákiából és Magyarországról.  Romák, LGBT, ifjú és idősügyi szakértők, városiak, vidékiek, lányok, fiúk, kékek és lilák, katolikusok és ateisták. Hat hetünk van, hogy bevegyük Detroitot, Chicagót, New Yorkot és Washingtont.

via Külföldiügynök

Comments are closed.

Videó