W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Dzsukel

Vajon kinek jó ez?

Vajon mi lehet az oka, hogy miközben „szabálytalanság” miatt a Kormány egy program (Híd a munka világába) addig elköltött összegeinek teljes visszafizetésre kötelezte az ORÖ-t, egy másik intézkedéssel szinte ugyanannyit odaad – gyakorlatilag adósságrendezésre?

NERÖ

Vajon mi lehet az oka, hogy e programnak a szakmai felügyeletét ellátó, sok más roma projektről is jelentős pénzt leakasztó Türr István Képző és Kutató Intézet vezetőjét nemrégiben leváltották a szervezetet pedig beszántották?

Vajon mi lehet az oka, hogy számtalan napvilágra került csalás- és korrupció gyanús ügye ellenére Farkas Flórián továbbra is a miniszterelnök teljes bizalmát élvezi, és a jelek szerint semmilyen komoly retorzióval nem kell szembenéznie?

A kormány kifizeti a roma önkormányzat CSALÁS miatt keletkezett adósságának nagyobbik részét

Vajon mi lehet az oka, hogy az ORÖ képviselői – tisztelet az igen ritka kivételnek – annyit ingáznak az ellenzéki és a kormányzó frakciók között, hogy talán már maguk sem tudják, hogy aznap éppen hol állnak?

Vajon mi lehet az oka, hogy szinte sosem esik szó az ORÖ „programokon” szintén zsírosan kereső, történetesen zömmel nem roma fehérgallérosokról?

Vajon a következő két napban mi fog ömleni a különböző kommentfórumokon és a Facebook hírfolyamában?

Vajon kiknek jó, hogy ez történik a roma közéletben?

Kadét Ernő

 

Comments are closed.

Videó