W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Csorel

Iskolás balhéból akart romaellenes tőkét kovácsolni a Jobbik? [Nyugat.hu]

A gércei iskolában két diák a szünetben szórakozott, amikor az egyik véletlenül megrúgta a másikat. Ebből aztán véres verés híre lett, és már maguk a szereplők is csak sodródnak az árral.

iskolaahataron

A kép illusztráció

jobbikmagyarorszag_gercei_ugy

kattintson a nagyobb képért

Pünkösdhétfőn került fel a Facebookra a bejegyzés, amit a posztoló a Jobbik Magyarországért Mozgalom nevében és aláírásával tett ki.

Ahogy az lenni szokott, a „katasztrófaturisták” hamar rábukkantak, és a több száz like mellé több mint másfél ezer megosztást is kapott. Azzal azonban már kevesebben foglalkoztak, hogy megkérdőjelezzék a kiírtak valódiságát, amikor olyan kulcsszavak voltak a posztban, mint: a zaklató cigánygyerek meg a rugdosás. A Nyugat.hu újságírói pedig elindultak Gércére, hogy felkeressék az érintetteket.

Először az igazgatóval beszéltek, majd az állítólag véresre vert kislány édesanyjával, aki az igazgatóhoz hasonlóan vélekedett:

 

„Két gyerekről van szó. Ráadásul ismerem a lányom, tudom, hogy nem az ártatlanság szobra, meg nem is egy nyápic kölyök. Szórakoztak az iskolában, és ez lett belőle. Egyébként semmi baja sem esett. Ám mivel nagyon fél a betegségektől, jobban megijedt a kelleténél.”

Az eset után bementem az iskolába, beszéltem a Dani szüleivel is, pontot tettünk a végére. A Kira olyan ambuláns lapot kapott, amely szerint tökéletesen egészséges. Ezzel pedig az ügyet én lezártnak is tekintem.

Olvassa el a teljes cikket itt.

Forrás: Nyugat.hu

 

Comments are closed.

Videó