W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Dzsukel

[Csendes József] Rövid abszurd buszra

Tömött busz. Rekkenő hőség. Két 30-as barátnő nyomakodik fel a járműre. A következő megállóban leszállnak egy páran, így ők beljebb tudnak jutni. Egy magas, izompólós fiatalember véletlenül meglöki őket. Mérgesen hátrafordulnak, fiatalember bocsánatot kér. A nők végignéznek rajta, elismerően bólintanak az izmok felé, majd beszélgetni kezdenek. Jó hangosan. Az egyik int a szemével, és hirtelen felcsattan:

– Ki fogta meg a seggem?! – és idegesen néz hátra, a mögötte álló magas, izompólós fiatalemberre. A mellette álló másik nő is felháborodik:

– Neked tényleg megfogták a segged? Hallatlan! Az én seggemet nem fogta meg senki! Miért nem? Ő mivel jobb nő nálam?! Mi az, hogy az én seggemet nem fogta meg? – vonta felelősségre a kipécézett fiatalembert, aki láthatólag nem tudta mire vélni a két nő váratlan, és minden ok nélküli támadását, és roppant kínosan érezte magát a hirtelen rászegeződő szempárok kereszttüzében.

ikarus2

– Már miért pont a tiédet kellett volna megfognia? Mindig ezt csinálod… Most az én fenekemet fogták meg…

– De nem fogtam meg a seggét sen…

Az első nő azonban a fiatalemberre ripakodott.

– Fogja meg még egyszer! Na, az előbb már megfogta! Ne kéresse már magát… utána fogja meg az övét is! Na, ne bambáskodjon már! Csinálja…

– De én nem fogtam meg senkinek a seggét – mentegetőzött kényszeredett mosollyal a fiatalember, és arra gondolt, hogy milyen kínos ez a szituáció.

– Most meg letagadja! – mérgelődött az első nő.

– Férfiak! – tette hozzá a másik. Lemondó hangsúllyal.

A következő megállóban leszálltak a nők. Ahogy elnézte őket a fiatalember, arra gondolt: nők… ráadásul igen jó nők…
Aztán meg arra, hogy talán mégiscsak meg kellett volna fogni a seggüket, de mire észbe kapott, már bezárult az ajtó, és a busz elindult.

– Pedig igazán jóképű hapsi volt… – mondta az első nő.

– Csak olyan bamba… Férfiak… – mondta a másik.

– Ja, férfiak…

 Csendes József

A szerző korábbi írásai

Comments are closed.

Videó

Roma Sajtóközpont a Facebookon