W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Dzsukel, Sukár

Csányi Dávid amerikai sorozatban kapott szerepet [origo]

Csányi Dávid eddig négy játékfilmben tűnt fel, és több színházi szerepet is kapott az elmúlt években, de mivel nagy sorozatrajongónak tartja magát, legújabb munkájára a legbüszkébb: az amerikai diktátoros szériában, a Tyrant-ben fog feltűnni néhány epizód erejéig. A színész az Origónak mesélte el, hogy került be a szériába, és mi maradt számára a legemlékezetesebb a forgatásról.

david_cov

Fotó: Farkas András

csanyid3

Fotó: Farkas András

“Az ügynököm, Burai Kálmán jelezte, hogy behívnának egy castingra. Sokat gyakoroltam az angol szöveget, hogy minden jól menjen. Az első szerepet, amire vágytam, egy angol színész elvitte előlem, de azt megtudtuk, hogy tetszettem az amerikai producernek. Végül sikerült bejutnom, pedig már kezdtem lemondani arról, hogy szereplője leszek a sorozatnak.”

Csányi Sándor unokatestvére Tyrant-ben kapott szerepéről egyelőre nem árulhat el sokat, annyit lehet tudni, hogy visszatérő karaktert játszik, többször is láthatják a magyar színészt a sorozat követői. “Volt saját lakókocsim a forgatás napjára, rajta a karakterem nevével, ez nagyon megmaradt bennem, korábban ilyenről csak álmodtam. Mikor megérkeztem a sminkbe, ott volt az egyik főszereplő, az Ihabot játszó színész. Bemutatkoztunk, kezet fogtunk és leültem mellé székbe, míg készült a hajam. Az járt a fejemben, hogy napokkal ezelőtt mennyire elérhetetlennek tűntek ezek a színészek, és ez az első osztályú szint. Alexszel egyébként lesz közös jelenetünk is” – részletezte.

A teljes cikk itt olvasható

Forrás: [origo]

 

Comments are closed.

Videó