W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Dik!, Dzsukel

Balogh Roland jazz gitáros nyerte a Los Angeles-i versenyt

2014 után újra magyar győztese van a Los Angeles-i Six String Theory gitárversenynek: Balogh Roland jazz kategóriában hozta el az első díjat.

baloghroland_cov

A Six String Theory versenyt 2010-ben indította útjára Lee Ritenour amerikai jazz gitáros. A verseny évről évre több embert vonz, 2012 óta már nem csak a gitárosok, de az egész ritmusszekció is összemérheti tudását, bőgősök, dobosok, sőt a zongoristák is versenyeznek. 2012-ben a győri Pusztai Antal is első helyen végzett.

Balogh Roland a facebookon adta hírül örömét:

MEGNYERTEM!!! ISTEN KEGYELMÉBŐL MEGNYERTEM A LOS ANGELES-I SIX STRING THEORY GITÁRVERSENYT!!!!! A zsűri tagjai a világhírű JOHN SCOFIELD, PAT MARTINO, LEE RITENOUR, MIKE STERN és NIR FELDER voltak. El sem tudom mondani milyen hatalmas dolog ez számomra a Montreux-i győzelem után. Augusztusban utazom Los Angelesbe, hogy felvegyük Lee Ritenour új lemezét, melyen közösen fogunk játszani, onnan pedig Tokyo-ba, ahol a Blue Note-ban fogunk közös koncertet adni. Isten Jó és Hatalmas!!!! Dicsőség Istennek!!!! Kérlek osszátok, hogy ne csak a rossz dolgoknak legyen hírértéke hazánkban, hanem a jó dolgoknak is. Köszönöm mindenkinek, aki velem együtt örül!

NEM TUDOM MEGKÖSZÖNNI azt a mérhetetlen Örömöt és Szeretet, amit kaptam Tőletek! Több, mint 2300 gratulációt kaptam idáig és másodpercenként kapok egy újabb kommentet, like-ot vagy üzenetet! Köszönöm mégegyszer, hogy ennyien osztoztok velem az örömömben! Hamarosan jelentkezem minden részlettel és mindenről tudósítalak Titeket majd Los Angelesből és Tokyo-ból is egyaránt, akár Live módban is! 😉 Ez volt az egyik dal, amivel nem csak a Jazzgitár kategóriát nyertem meg, hanem a fődíjat is nekem ítélte a Neves Zsűri!

sixstringtheory2016

balogh_roland002

 

Comments are closed.

Videó