W3vina.COM Free Wordpress Themes Joomla Templates Best Wordpress Themes Premium Wordpress Themes Top Best Wordpress Themes 2012

Categorized | Prikezsia

Agyonlőtt egy férfit a rendőrség Örkényben

Egyéves börtönbüntetés elől menekülő férfit lőtt agyon tegnap a rendőrség Örkényben. A Központi Nyomozó Ügyészség folytat eljárást az ügyben, a férfi családja is vizsgálatot követel.

police3

A 37 éves örkényi férfinek egy korábbi lopási ügy jogerőre emelkedése miatt kellett volna 1 év 3 hónapos börtönbüntetésre bevonulnia, de ezt nem tette meg, ezért körözés alatt állt. A családja tájékoztatása szerint a rendőrök többszöri sikertelen próbálkozás után tegnap késő este hatoltak be a lakásba, és a férfit otthon találták. A család elmondása szerint ekkor a körözött férfi hirtelen felkapott egy baltát és kimenekült a lakásból. A rendőrök üldözni kezdték, majd néhány száz méterre a lakásától utolérték és egy lövéssel lelőtték. A férfi testvére szerint a balta akkor már nem volt a kezében, mert futás közben eldobta.  A szemtanúk beszámolója szerint rengeteg rendőrautó érkezett ki ezután, és csak hajnal 5 óra után vitték el a holtestet. A család tagjai jelenleg a halottasház előtt várakoznak, hogy megnézhessék hozzátartozójuk tetemét, de egyelőre nem mehetnek be.

A police.hu-n fent van a rendőrség verziója is, ami szerint „a Dabasi Rendőrkapitányság munkatársa a felfegyverkezett férfi támadását szolgálati fegyverével hárította el, melynek következtében a 37 éves férfi – az orvosi ellátás ellenére – a helyszínen életét vesztette”. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja a kényszerítő eszköz használatának körülményeit. Az ügyben a további eljárását a Központi Nyomozó Főügyészség folytatja le.

Az agyonlőtt férfi családja szintén vizsgálatot követel és készek jogi útra terelni az ügyet.

 

 

Egy hozzászólás érkezett ehhez a cikkhez “Agyonlőtt egy férfit a rendőrség Örkényben”

  1. […] Roma Sajtóközpont azt írta, a 37 éves örkényi férfit lopás miatt jogerősen 1 év 3 hónapra ítélték, de nem vonult be […]


Videó